< Back to all vacant positions

Affärsutvecklare & Säljare


place-language.png


Stockholm

Swedish

Affärsutvecklare & säljare till litet bolag med stora kunder

Vi söker nu en strategisk affärsutvecklare & säljare som kan hjälpa oss ta nya marknadsandelar i Sverige såväl som övriga Norden och på sikt också hela Europa.  

Om rollen

Rollen innefattar att prospektera och kontakta nya kunder samt upprätthålla befintliga kundrelationer och växa dessa. Du kommer att erbjuda och sälja etablerade produkter med fokus på hållbarhet, varumärke och kommunikation som målgruppen har god kännedom om. Det handlar primärt om analysrapporter för varumärken, utbildningar & föreläsningar, skräddarsydda studier och ett nätverksmedlemskap. Vi ser också gärna att du utvecklar vår affär genom både merförsäljning och produktutveckling. 

Du kommer att ansvara för dina egna kunder och förväntas bygga långsiktiga kundrelationer. Du behöver lära känna produkterna ordentligt för att kunna presentera dem på ett övertygande och trovärdigt sätt för kunderna. Du kommer primärt att träffa marknadschefer, kommunikationschefer och/eller hållbarhetschefer. Vi arbetar primärt med stora företag och kända varumärken. Bland våra kunder finns exempelvis IKEA, H&M, Preem, E.ON, Nordea och Lantmännen. Vår förhoppning är att du på sikt skall kunna fungera som en strategisk rådgivare till dem. 

Du kommer att arbeta nära vår VD och grundare. 

Vem vi söker

Vi söker en entusiastisk och kunskapstörstande person som gillar att arbeta i ett litet team och ett snabbrörligt företag. Du behöver inte vara expert på hållbarhet men bör ha ett intresse för området och en ambition att lära dig mer. Viktiga egenskaper som vi söker är ett starkt driv och engagemang, stresstålighet, professionalism, noggrannhet i tal och skrift samt en vilja att ge det lilla extra. 

Det är ett extra plus om du har erfarenhet av den norska, danska och/eller finska marknaden. 

För att trivas hos oss bör du också tycka om att ta stort ansvar, ta egna beslut, driva egna projekt och hjälpa till där det behövs (när andra behöver dig). Vi applicerar metoden ”frihet under ansvar”. 

Om oss

SB Insight är ett analysföretag som jobbar med hållbarhet, varumärke och kommunikation. Vi gör undersökningar, rapporter, utbildningar och event. Vi hjälper företag att förstå hur hållbarhet påverkar dem (och konsumenter, beslutsfattare, branschen, marknaden mm). Vi gör bland annat Sustainable Brand Index, Nordens största varumärkesundersökning om hållbarhet som genomförs i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Nederländerna. 

Vi sitter i mycket trevliga lokaler centralt i Stockholm på Hamngatan 15
(vid Norrmalmstorg). 

Våra produkter

  • Sustainable Brand Index - Nordens största studie om hållbarhet. Skräddarsydda varumärkesrapporter till storföretag. 
  • SB Leaders - ett exekutivt medlemskap för företag som vill vara världsledande på hållbart varumärkesbyggande. Idag har vi 16 medlemmar i Sverige, Norge och Finland.  
  • SBI Academy - utbildningar, rapporter och föreläsningar med fokus på hållbarhet, varumärke och kommunikation. 

Vi säljer premium-produkter inom vår kategori och syftet med allt vi gör är att ge värdefulla insikter om hållbarhet och hur det påverkar affären. Vår roll är att ta den tid som kunderna inte har för att analysera och förmedla vad de behöver veta om utvecklingen i omvärlden, om konsumenter och beslutsfattare samt företag. 

Ansökan

Sök tjänsten genom att maila CV och personligt brev till jobs@sb-insight.com. Inkludera rubrikerna Min bakgrund och varför jag söker jobb, Därför passar den här tjänsten mig och Därför vill jag arbeta på SB Insight i ditt brev. 

Sista ansökningsdag är 31 augusti.

Kontakt

Erik Elvingsson Hedén
0708651397
erik.heden@sb-insight.com

www.sb-insight.com
www.sb-index.com
 


WHO WE ARE
 

We are an Insight agency on a mission to create sustainable brands. We provide knowledge and understanding of how sustainability affects markets, industries, brands, communication and behaviours. Our Insight comes in different forms and is used for strategic decision-making. 

 
meeting.jpg

WE QUESTION

DSC_5369.JPG

WE LEARN

Rapportshop.png

WE REPORT

bord.png

WE ANALYSE

20180419 JustJules - Sustainable Brand Index (26).jpg

WE CONNECT

 

Some of our clients

 

 

WHY JOIN US?
 

At SB Insight we value enthusiasm and a go-getter attitude. We build, learn and grow as a team within a fast-moving and value-driven work environment. Our insights are data-based and context-specific. We work across sectors and borders. Most of all, we are a positive bunch of people that want to create impact through sustainability.


THE OFFICE

SB Insight
Hamngatan 15, 8th floor
SE-111 47 STOCKHOLM
SWEDEN